Jag anser att demokrati är en fin tanke, men att det aldrig kommer att fungera i praktiken.

Hej hej länge sedan. Detta långa avbrott beror på en pågående säpoutredning kring min verksamhet här på intranätet. Jag har blivit tvungen att ligga lågt ett tag eftersom att jag är åtalad på flera punkter som i sig är reaktionära och hindrar oss (folket) från frihet genom revolution.
Jag har nu däremot lurat i snuthororna att denna blogg endast är i underhållningssyfte och är på skoj, så nu kan vi ännu en gång dra ihop folkopinionen till det åskväder det tornat upp sig till de senaste tusentals åren.

Jag har kommit fram till en ny matematisk formel som går att applicera på de flesta verb, adjektiv, substantiv samt allt. Den ser ut som sådant:
Dinosaurier >

Stenålder, ingen klassmedvetenhet, sten och grus basföda, benknotor i näsan, inte fashion >

Feodalism, mycket låg klassmedvetenhet, bönder, tidelag, riddare, tidelag >

Kapitalism, låg klassmedvetenhet, lurade jävlar som tror sig höra till en klass som inte existerar fast kallas "medelklass". De tror även att de har någon slags makt i den parlamentariska politiken som styrs av PENGAR >

LOL, alla är glada och får gratis glass, öl, kuk osv

Denna matematiska formel visar på hur ALLA samhällsstrukturer genom tiderna bygger på klassmotsättningar vilket får klasserna att tillsammans gå samma öde till mötes, att dö och återfödas.
Det finns dock ett undantag.
Arbetarklassen säger LOL, den yttersta samhällsformen som kommer stå oförändrad i miljontals år tack vare att den är så jävla bra. Det är som en allsmäktig och socialistisk nirvana, allt och inget, kuk och glass, alla är glada.

xoxo Hätm

ps. blåställ är så GAH! Gå och köp dig ett fint plagg på din närmaste yrkeshandel, det är definitivt ett säkert kort till vårsäsongen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Word!

2009-03-21 @ 10:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0